ΠΡΟΦΙΛ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ!

 

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΕΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΤΥΧΙΩΝ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΑΣ.

1

ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή με μαθητές του ίδιου επιπέδου γνώσεων. Λειτουργούν τμήματα απλά, ταχύρυθμα, φοιτητικά, τμήματα ενηλίκων και ιδιαίτερα μαθήματα.

2

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Κάθε μαθητής αντιμετωπίζεται με το δικό του προσαρμοσμένο στυλ μάθησης, εξασφαλίζοντας ότι κάθε μαθητής μαθαίνει με τον τρόπο που του ταιριάζει καλύτερα.

3

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ

Οι μαθητές εξετάζονται σε τακτά διαστήματα ώστε να μπορούν οι γονείς να είναι ανά πάσα στιγμή ενημερωμένοι για την πρόοδο των παιδιών τους.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΖΑΚΗ

Ιδιοκτήτρια & Καθηγήτρια Αγγλικών

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΛΑΙΟΓΙΑΝΝΗ

Καθηγήτρια Αγγλικών

ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΟΝΗ

Γραμματειακή Υποστήριξη & Υπεύθυνη Πληροφορικής

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Καθηγήτρια Αγγλικών

ΔΑΝΑΗ ΚΟΥΒΕΛΙΩΤΗ

Καθηγήτρια Αγγλικών

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Τα πολλά χρόνια εμπειρίας μας στη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας μας καθιστούν ένα αξιόπιστο κέντρο εκπαίδευσης Αγγλικών! Οι επιτυχόντες που έχουμε παράγει στις Εξετάσεις Πτυχίων Αγγλικής Γλώσσας αποτελούν και την απόδειξη της επιτυχημένης πορείας μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

EMAIL (*)

MHNYMA

FACEBOOK